Home   Ajutor   Un mod inedit de a ajuta copiii sarmani cu Team Hope

Un mod inedit de a ajuta copiii sarmani cu Team Hope

Stiai ca poti salva copii care traiesc in familii sarmane, dar si copiii din orfelinate si in acelasi timp sa-ti cresti conditia fizica? Suna ciudat, stiu, dar se poate. Fundatia Team Hope organizeaza maratoane de alergare, iar in momentul cand te inscrii pentru a sustine activitatea poti contribui cu minim 500 Ron. Sa stiti ca sunt si vedete destul de cunocute pe la noi care s-au inscris in cadrul maratoanelor de-a lungul timpul, nume precum Dana Savuica, Cristina Cioran si Eugen Matei.

Este o metoda inedita sa te mentii in forma, crescandu-ti conditia fizica si esti motivat sa castigi cursa, stiind ca multi copiii vor avea o viata mai buna cu ajutorul banilor stransi. Chiar si insisi membrii Fundatiei participa de fiecare data la aceste maratoane de alergare. Acestea sunt de mai multe tipuri. Iti poti alege tu distanta pe care sa o parcurgi, respectiv 21 kilometri, adica jumatate de maraton sau un maraton intreg pe o distanta de 42 de kilometri, dar poti alege si cea mai populara cursa de alergare de 2,5 kilometri. Este foarte bine sa ai  o motivatie, anume sa ajuti copiii sarmani, iar scopul de a castiga cursa este justificat.

Pentru o astfel de cursa trebuie sa te inregistrezi pe site-ul oficial Bucharest International Marathon si trebuie sa platesti 30 de lei la inregistrare. Cel putin asa a fost pana acum. Nu este minunat pentru copii?

Partea minunata la acest program a fost ca nu trebuia sa alergi ca sa poti ajuta copilasii, ci puteai chiar sa te afli in ziua cu activitatea respectiva si sa ajuti la buna ei desfasurare, iar de donat o puteai face oricand. Orice mic ajutor conta.

In Romania, copiii au fost ajutati  timp de 15 ani prin Fundatia Hope and Home. Copii care se aflau in familii destramate si sarace, dar si copiii din orfelinate au fost dati catre familii si medii prielnice pentru propriul bine.

 

Copiii sunt viitorul si merita ajutati!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *