Home   Ajutor   Ajutorarea familiilor sarmane prin fundatia Team Hope

Ajutorarea familiilor sarmane prin fundatia Team Hope

Nimic nu este mai frumos si mai uman decat sa ne ajutam semenii care nu s-au nascut in familii privilegiate si fara lipsuri, iar asta o dovedesc din plin cei de la fundatia Team Hope. Exista multe fundatii care se ocupa cu ajutorarea sarmanilor, dar Team Hope iese cu adevarat in evidenta prin bunatate si perseverenta. In cazul lor este deja pasiune pentru munca depusa si iubire pentru cei sarmani si nu doar o obligatie umanitara ca sa-i dai pe spate pe toti cei din jur asa cum fac unele persoane (de exemplu, unele vedete). De asta nici nu sunt foarte cunoscuti, pentru ca sunt foarte modesti cu realizarile lor. Haideti sa aflam mai multe despre ei!

Care este scopul fundatiei Team Hope?

Este ceva inedit cu aceasta fundatie. Este una irlandeza si crestina care pune pret pe ajutorarea copiilor, familiilor lor si comunitatile in care traiesc, dar nu de oriunde, ci din Europa de Est, partea sovietica si Africa. Desigur, ei desfasoara mult mai multe proiecte, dar un lucru este clar, anume ca ajuta familiile care trebuie sa se descurce cu mai putin de 1$ pe zi.

Este foarte greu chiar si pentru o singura persoana sa supravietuiasca cu asa putin zilnic, dar o familie cu multi membri. Este crunt daca ne punem in pielea acelor persoane sarmane. Pana la urma nu au nevoie de lux, ci de conditii decente si umane cum ar trebui sa dispusa orice persoana si aici ma refer la un camin cald si curat, o alimentatie sanatoasa, haine pentru orice anotimp si bineinteles de o educatie elementara macar.

Datorita acestor lipsuri, multi copii ajung subnutriti si chiar mor si uite asa scade numarul populatiei. Orice copil venit pe lume este o binecuvantare si nu trebuie sa uitam urmatoarea expresie: ,,copiii de azi sunt baza generatiilor urmatoareā€, iar fara un trai decent si o educatie corespunzatoare nu avem cum sa crestem ca natie. Sau nu ati observat ca economia este in cadere libera sau chiar foarte saraca din cauza analfabetismului?

Fundatia Team Hope aduce un pic de speranta in viata acestor copii si pentru familiile lor, pentru ca au si ei dreptul sa se bucure de tot ce este mai bun. Partea buna este ca binele facut de Team Hope nu este efemer. Ei invata si ajuta familiile cum sa invete si cum sa-ti castige un trai decent, deci cu rezultate de durata.

Asta inseamna sa fii cu adevarat crestin si sa-ti iubesti aproapele!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *